Klantomgeving

APP
Met de FinOps app heeft iedereen 24/7 direct inzicht in de persoonlijke situatie. Hierin kunnen de individuele doelen opgezet en weergegeven worden en middels pushberichten wordt er melding gemaakt van een mogelijke optimalisatie.

Webportaal
In deze omgeving maken klanten profielen aan, stellen ze doelen in en is er 24/7 inzicht mogelijk. Via het webportaal is het mogelijk om direct met de klant te communiceren en kan er actuele marktinformatie gevonden worden. Tevens is het mogelijk om hier berekeningen uit te voeren en te zoeken naar het meest passende aanbod

Doelenrealisatie
De software is gebouwd op basis van de grondbeginselen van gedragspsychologie. Een groot probleem om financiële keuzes te maken en te doorgronden komt door het abstracte en vaak de lange looptijd/terugverdientijd. Door concrete doelen aan te wijzen zijn mensen eerder geneigd om het gedrag aan te passen en de juiste keuzes te maken. De doelen zijn verdeeld in 3 categorieën, kort- middel- & lange termijn.

De doelen worden voorzien van een waarde in € en de periodieke besparing wordt gebruikt om uit te rekenen of en wanneer een doel gehaald kan worden. Voor deze berekening wordt uitgegaan van een fictief rendement.

Lang

Aankoop Jachtschip

Kort

Skivakantie (combinatie met aankoop Chalet)

Middel

Chalet aankoop skivakantie

Kort

Vakantie Australië

Lang

Aankoop vakantiewoning

Lang

Eerder stoppen met werken